Akupunktur | Yoga | Hälsa

Utmaning

Hur börjar du en bra ny vana? Vad driver dig? Vad hade fått dig att meditera varje dag? Vad fick mig att meditera varje dag? Det är inte lätt och det är inte alltid lugnt o harmoniskt att meditera. Ibland blir jag jättearg eller jätteledsen, särskilt när jag började. Det är här disciplinen kommer in. Man måste bestämma sig för att göra det varje dag klockan sex ett visst antal dagar (eller vad som nu passar dig) för annars är det väldigt lätt att strunta i det när du blir arg eller ledsen. När man har varit arg o ledsen o irriterad ett tag så blir det bättre och det är såååååå värt det.
Tänk om VI alla mediterade varje dag och inspirerade en person till att meditera varje dag o så inspirerade de personerna en person…. ja ni fattar. Tror det hade blivit bra. Lite ”pay it forward” liksom.
Nu utmanar jag dig att köra 100 nya dagar med början på måndag och att du utmanar en till att haka på! Är du med? Vill du dra ihop en grupp hemma hos dig för att meditera så kan jag komma o leda o vill du ha lite privat coaching så messa mig. Kostar inget bara ge lite av din tid till någon annan som behöver det. Hur jag började meditera varje dag? Jag startade en fb-grupp som heter mediteramera .
Ha en underbar lördag! Aum.

10922810_10153328088384868_6666762744417997841_n

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Nyheter

- Nu kan du ta del av nyhetsbrevet. Här kan du läsa om nyheter, hälsa, tips, erbjudanden och mycket annat...... Registrera dig!!

- Nu har jag flyttat till en ny lokal på Bergsgatan 2 i Haga. Välkommna!!
Boka Tid

Acuyoga på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.