Akupunktur | Yoga | Hälsa

Dag 2!!

Tjoho!

Dag två redan avklarad. Bra jobbat om du hakat på, om inte; i morgon är en ny bra dag att gå i total närvaro och lyssna lite inåt. Det är inte lätt att börja meditera, något av det svåraste jag gjort faktiskt. Lägg dig på din nivå och bestäm dig för ett rimligt mål som passar dig just nu. Försök att hitta DIN stund o gärna på samma plats varje dag. Så kör hårt oavsett om målet är tio djupa andetag eller en timmes meditation med armarna sträckta över huvudet. I ljus o kärlek 😛

11223866_10153336977179868_7702595998183375208_n

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Nyheter

- Nu kan du ta del av nyhetsbrevet. Här kan du läsa om nyheter, hälsa, tips, erbjudanden och mycket annat...... Registrera dig!!

- Nu har jag flyttat till en ny lokal på Bergsgatan 2 i Haga. Välkommna!!
Boka Tid

Acuyoga på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.