Akupunktur | Yoga | Hälsa

Behandlingar..

Man har i många studier sett att akupunktur (enl. TCM) kan hjälpa till att reducera stress. Det är vanligt att man använder sig av öronakupunktur inom psykiatrin och vid beroendeproblematik bland annat för att reducera stress. Många menar också att stress är en stor orsak till sjukdom. Många upplever mina behandlingar som väldigt rogivande. I maj och juni så har vi ett erbjudande om du rekommenderar mig för någon som kommer hit o tar en behandling o du sen kommer så bjuder jag dig på en behandling. Välkommen!!!!!

rainbow

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Nyheter

- Nu kan du ta del av nyhetsbrevet. Här kan du läsa om nyheter, hälsa, tips, erbjudanden och mycket annat...... Registrera dig!!

- Nu har jag flyttat till en ny lokal på Bergsgatan 2 i Haga. Välkommna!!
Boka Tid

Acuyoga på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.