Akupunktur | Yoga | Hälsa

Yin o Yang

Yin o Yang. Jag får ofta kommentaren att ”för mig är min löpning (eller dylikt) att meditera”. Man kan definitivt komma in i ett meditativt tillstånd vid tex löpning men jag tror att väldigt få riktar uppmärksamheten inåt då. Yang är rörelse Yin är stillhet och jag tror att vi på ett eller annat sätt behöver båda. Det finns mycket som tyder på att kroppens läkande förmåga är som störst när hjärnan befinner sig i alfavågor (vilket man ganska snabbt kommer in i vid tex meditation). Stort grattis till att du är så bra på att vända dig inåt ibland. Oavsett om det blir 11 min meditation eller tre djupa andetag när du blundar så är det bra jobbat. Var tacksam för de stunderna du lyckas! Du är grym!!!

Yin-Yang

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Nyheter

- Nu kan du ta del av nyhetsbrevet. Här kan du läsa om nyheter, hälsa, tips, erbjudanden och mycket annat...... Registrera dig!!

- Nu har jag flyttat till en ny lokal på Bergsgatan 2 i Haga. Välkommna!!
Boka Tid

Acuyoga på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.